Agenda

Consulta tot el que vulguis sobre aquest Carnaval, que no se t'escapi cap activitat!

< Dijous, 23 de febrer de 2017
09:15

RUA INFANTIL

Avui els petits són els protagonistes de la festa, un matí fet a mida perquè els menuts es diverteixin amb tallers, desfilant, ballant i lluint les disfresses que s’han confeccionat ells mateixos!

- Horari: de 09.15 h a 12.30 h

- 09.15 h Taller de disfresses i activitats

Trobada conjunta d’escoles a la nau dels 50 metres amb espais i tallers diferents per a deixar córrer la imaginació.

 

- 11.15 h Rua infantil

Amb la panxa plena després d’un bon esmorzar, ens trobarem fora de la nau amb les llars d’infants i espais de suport familiar  de Palamós i l’escola de dansa Georgina Ors. Plegats anirem cap al passeig del Mar. Diferents colles i plataformes d’animació  ens acompanyaran amb la  seva música fins arribar al sortidor. Allà hi haurà una mica de ball i a les 12.30 h aproximadament s’acabarà l’acte.

 

- Ubicació: Comença la diada a la nau de 50 metres i  la rua serà al passeig del Mar.

- Col·labora: L’activitat es pot dur a terme gràcies als voluntaris de les diferents  AMPES/AFAS de les Escoles de Palamós. 

 


S’ofereix aquesta proposta a tots els alumnes del cicle mitjà: entre 8 i 10 anys (edat fàcil d’engrescar en les activitats que es plantegen i amb prou autonomia per participar-hi).

Es convoca a les escoles a participar no tant en una desfilada de disfresses sinó més aviat en una trobada conjunta de nens i nenes del mateix municipi on podran compartir experiències, jocs, tallers, ...

Un cop a la nau dels 50 metres els alumnes es trobaran amb diferents espais. La temàtica general d’aquest any és la dels ÉSSERS FANTÀSTICS i tots els tallers estaran relacionats amb aquesta temàtica. Els alumnes (tots barrejats) hauran de triar un personatge que determinarà les opcions a fer a cada espai-taller.

Altres activitats del dijous 23

15.00

VISITA A L’ESCOLA ELS ÀNGELS

Les reines, acompanyades de les colles d’animació, portaran a l’escola dels Àngels la gresca i la xerinola, compartint  l’alegria encomanadissa del carnaval.

Saber-ne més
17.00

VISITA PALAMÓS GENT GRAN

Carnestoltes i Reina escortades per Les Kaòtikes aniran a fer unes “ballaruques” amb els més savis del poble ;)

Saber-ne més
18:00

BALL INFANTIL

Qui ha dit que anar al ball és cosa de grans? Vine a divertir-te a la nau dels 50 metres, hi haurà música en directe i festa per als més petits de casa.

Saber-ne més Comprar entrades
22:00

BALL JUVENIL Novetat

Si vas a secundària i ja t’avorreix el ball infant, aprofita la música i la festa que hi haurà a la nau dels 50 metres el dijous a la nit! Una festa només per a tu i els teus. Posa’t la disfressa més esbojarrada; sol, amb parella o amb grup i surt de festa, que el Carnaval és de tothom!

Saber-ne més Comprar entrades