Agenda

Consulta tot el que vulguis sobre aquest Carnaval, que no se t'escapi cap activitat!

< Divendres, 24 de febrer de 2017
11:00

DIA DEL COMERÇ

Vols viure un dia esbojarrat? Els botiguers se sumen a la festa i et fascinaran amb disfresses úniques i divertides, a més podràs gaudir de l’ambientació dels establiments i carrers. 

Segueix el Carnestoltes i la Reina Kaòtikes pel Concurs Carnavalesc de Botigues i Comerços del municipi, on es repartiran plataformes d’ambientació a diferents punts de la zona comercial. Hi haurà entrega de premis individuals i col•lectius que es repartiran durant el concert de fi de festa. També podràs gaudir d’un menú dissenyat especialment pel Carnaval en els diferents restaurants adherits a la campanya. Aquest menú seguirà actiu tots els dies de Carnaval.

- Dia: divendres 24 de febrer de 2017

- Horari:

         - 11.00 h Visita al Mercat municipal

         - 12.00 h Visita de l’avinguda Catalunya

         - 15.30 h Visita de la zona comercial i plantada de plataformes

         - 21.00 h Entrega de premis (plaça Sant Pere)

         - 21.20 h Concert de Litus 3 (plaça Sant Pere)

- Inscripcions: Del 23 de gener fins al 17 de febrer. De 9 a 13 h i de 15 a 18 h a la Cambra de Comerç de Palamós (a les galeries Carme)

- Col•labora: Fecotur i A.C. Showboys.

Descarrega aquí el formulari d'inscripcions i entrega'l de 9 a 13h. i de 15 a 18h. a Fecotur i la Cambra de Comerç de Palamós (dins les Galeries Carme).

TORBARÀS L'HORARI DE VISITES EN EL PDF INFORMATIU

Bases inscripció concurs de Comerços PDF informatiu

Altres activitats del divendres 24

06:00

DESPERTADA

No siguis mandrós i ajuda’ns a dir bon dia al poble amb música i alegria. Després hi haurà botifarrada per esmorzar. Trobes millor manera de començar el dia?

Saber-ne més