Som Carnaval

SOM CARNAVAL és la SUMA de persones i REPRESENTANTS DE COL·LECTIUS de Palamós, amb vocació de fer del Carnaval una festa de tothom i per a tothom.

SOM CARNAVAL és el desig d’aquests membres de PARTICIPAR ACTIVAMENT en el procés organitzatiu i el desenvolupament del Carnaval de Palamós.

SOM CARNAVAL està OBERT A TOTHOM que vulgui involucrar-se, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

Som Carnaval,

És una entitat sense ànim de lucre, amb la voluntat de promoure, dinamitzar, organitzar i gestionar el Carnaval de Palamós.

Està integrada per un grup de persones i representats de col·lectius de Palamós, interessats en fer del Carnaval una festa de tothom i per a tothom.

Som Carnaval neix del desig d’aquests membres a participar activament durant el procés organitzatiu i desenvolupament del Carnaval de Palamós.

Els diversos valors que s’hi engloben són:

  • IL·LUSIÓ: Carnaval és la festa d’hivern del municipi per excel·lència, on la gent inverteix temps i diners a tots nivells per poder gaudir amb tots els vilatans.
  • IMPLICACIÓ: Una associació formada des de l’esforç i participació col·lectiva amb ganes de treballar i contagiar.
  • VOLUNTAT: La mobilització individual per crear aquest projecte és un fet, el qual aplicat dins un col·lectiu amb un fi comú és imparable.
  • OBERTS: Un lloc on tothom sempre hi té cabuda, amb la possibilitat d’expressar-se lliurament en tot moment.
  • DIVERSITAT: Aquest procés s’arrenca des de diversos col·lectius de diferents àmbits de la societat però amb un objectiu comú, aquesta és la força d’aquest projecte.
  • TRANSPARENTS: Amb informació rigorosa, íntegre, puntual i pública. És el camí pel bon funcionament de Som Carnaval.
  • PARTICIPATIUS: De res no serveix fer, si no s’escolta. L’objectiu primordial és escoltar a tothom i treballar amb qui vol formar-ne part.
  • CRÍTICS: L’autocrítica permanent ens fa portar-ho tot a debat, prenent la millor decisió per tothom i essent conscients de tots els punts de vista.
  • RESPONSABLES: Les decisions són preses entre tots i totes i ningú està exempt de responsabilitats perquè tothom n’és partícip i així ho sentim.

Fer un Carnaval on puguis dir la teva, tinguis el teu espai i sentis com a pròpia aquesta festa

Anima’t, tots SOM Carnaval!